Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: دانشگاه ها محور فرهنگ، کارآفرینی و اقتصاد در کشور هستند و باید شرایط را برای خلاقیت ها و ایده های دانشجویان فراهم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از سفیر افلاک  سورنا ستاری صبح سه شنبه در مراسم افتتاح مرکز نوآوری و شکوفایی دانشگاه آیت اله بروجردی(ره) اظهار داشت: تفکر و کارآفرینی در توسعه بسیار مهم است و باید شرایط لازم را به گونه ای در دانشگاه ها فراهم کرد که دانشجویان در چنین مراکز نوآوری و شکوفایی فعالیت کنند و بعد از فارغ التحصیلی بیکار نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دانشگاه ها را محور فرهنگ، کارآفرینی و اقتصاد برشمرد و افزود: در دانشگاه هایی که این محورها مد نظر باشد و در این راستا حرکت های لازم صورت گیرد قطعا موفقیت و توسعه تولید می شود و ضروری است تا دانشگاه ها با جامعه کار کنند.

به گفته وی دیوار کشی در دانشگاه ها به معنی صرفا فقط درس کافی نیست بلکه باید مراکزی را برای رشد خلاقیت دانشجویان فراهم کرد تا بتوانند استعدادهای خود را شناسایی و در جهت شکوفایی آنها اقدام کنند.

ستاری تصریح کرد: توسعه تنها به معنی فیزیکی نیست بلکه فکر و نرم افزاری است که تحول ایجاد می کند و باید شرایط لازم را برای این افکار و نرم افزاها فراهم کرد.

وی بیان کرد: یک سوم بودجه کشور صرف آموزش می شود اما آنچنان که انتظار هست از این آموزشها و دانشها استفاده نمی شود که توسعه باید بومی باشد و از داخل بجوشد و با ارائه برنامه ها و شرایط لازم باید استان را متحول کرد.

معاون رئیس جمهوری اضافه کرد: این حرکت جدید که در دانشگاه ها آغاز شده مورد حمایت ما بوده ولی حمایت فقط به معنی مالی نیست و همه باید در راستای حمایت تلاش کنند.

به گفته وی دانشگاه باید محور باشد و مرکز رشد نوآوری و فناوری نطفه اولیه ای است که حمایت های همه جانبه از این موارد صورت می گیرد و زمانی پیشرفت و توسعه را شاهد هستیم که در داخل بتوان اقدامات لازم را انجام داد.

ستاری خاطر نشان کرد: صنعت جایی است که نیاز به طراحی لازم دارد و اگر نتوان این صنعت را افزایش و توسعه داد انگار اقدامی صورت نگرفته و باید در این راستا از دانشجویانی که صاحب ایده و خلاقیت های لازم هستند استفاده کرد.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۲۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان

یکی از فعالان حوزه کارآفرینی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور می‌داند که می‌توان در قالب پایان نامه‌های دانشگاهی اقدام به کارآفرینی در قشر دانشجویان کرد.

مهیار رفیعی فعال کارآفرینی کشور در حوزه‌های کشاورزی و زیست فناوری و دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: موضوع کارآفرینی و دانش بنیان از مهمترین رویکردهای حال حاضر کشور است که با در نظر گرفتن راهبردی بودن این حوزه، نیاز است تا چنین موضوعاتی مورد توجه سازمان‌های ذیربط و مراکز علمی قرار گیرد.

وی افزود: در حال حاضر دانشجویان آن طور که باید از بحث کارآفرینی و دانش بنیان اطلاعی ندارند و بیشتر آنها از مراحل و روال صحیح ارائه ایده تا دانش بنیان شدن، ناآگاه هستند.

رفیعی یکی از راه حل‌های پیش رو برای گسترش و پیشرفت دانش بنیانی و توسعه کارآفرینی در بین دانشجویان را تشویق آنها به سمت نوآوری و ایده‌های نوآورانه در راستای برطرف کردن نیازهای اساسی کشور دانست و یادآور شد: این امر باید از سوی دانشگاه‌ها و در قالب حمایت از پایان نامه‌ها صورت گیرد.

این فعال حوزه کارآفرینی تاکید کرد: از سوی دیگر برای ترویج کارآفرینی در کشور نیاز است تا ایجاد هسته‌های فناور خلاق و روال صحیح شکل گیری آنها به عنوان یکی از سنجه‌های مهم برای پایش وضعیت دانش بنیانی کشور مورد نظر قرار گیرد. عدم توجه به شکل گیری هسته‌های فناور و عدم حمایت آنها موجب خواهد شد که کسب و کارهای نوپا و استارت‌آپی با موفقیت همراه نباشد.

وی "علوم کشاورزی"، "زیست فناوری"، "نانو" و "علوم زیست پزشکی" را از جمله حوزه‌های مستعد برای توسعه نوآوری و مقوله کارآفرینی و دانش بنیانی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: در همین راستا باید تعاملات بین سازمانی بیشتر شود ضمن آنکه به دانشگاه‌ها به عنوان نیروی محرکه تولیدملی و دانش بنیان باید نگاه ویژه صورت گیرد تا شاهد رونق کارآفرینی و دانش بنیان در سطح کشور باشیم ضمن آنکه فعالیت هم راستا و همگام دستگاه‌های ذی‌ربط نیز می‌تواند نقش چشمگیری در اعتلا دانش بنیانی و رونق تولید ملی داشته باشد.

رفیعی تاکید کرد: بطور حتم حمایت از موضوع کارآفرینی و دانش بنیان موجب پیشرفت کشور در اکثر زمینه‌ها، رونق اقتصاد ملی و خودکفایی در تولید محصولات راهبردی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول